CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

FESTIVAL SONS DEL MÓN

Sons del Món Vi& Music Empordà és un festival que compleix 8ena edició. Allotjant-nos en un entorn de luxe - la Plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries i la Ciutadella de Roses- hem volgut unir sota un mateix concepte música, enologia i gastronomia. D'aquesta manera, un usuari que vingui a Sons del Món, pot veure una bona proposta musical, degustar un sopar ofert per un dels restaurants més reputats de l'Empordà i prendre una copa de vi, d'un dels millors cellers de la DO Empordà, maridat amb l'artista que actua, per la sommelier Laura Masramon. Una proposta única, original i d'alt valor afegit que uneix els principals actius de la nova oferta de turisme de qualitat de la Costa Brava.

Música

Allotgem el festival a espais patrimonials de luxe: Conjunt Monàstic de Vilabertran, Plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries i la Ciutadella de Roses, el·laborant una programació de músiques del món que abraça des del flamenc o a la cançó d'autor. No és el mateix veure un concert en un teatre o una sala, que veure'l en un auditori a l'aire lliure, envoltat d'història pels quatre costats. Els aforaments dels espais són limitats, una circumstància que encara fa més exclusiu aquest festival. L'entrada als concerts inclou una visita no guiada als diferents recintes, unes hores abans del concert.

Gastronomia

Hem realitzat una selecció dels restaurants més emergents de l'Empordà, aquells que volen crear-se una identitat pròpia i que any rere any estan fent-se un lloc en el món de la gastronomia. Aquests sopars es realitzen a espais a l'aire lliure dels mateixos conjunts històrics, que disten a dos o tres minuts de l'espai del concert. Els sopars de Vilabertran s'ubiquen a l'Hort del Prior, un hort que encara conserva hortalisses de l'època i que data del segle XII. Els sopars de Roses i Castelló d'Empúries es fan a restaurants propers al recinte de la Ciutadella i en aquest cas, cada un proposa un Menú Sons del Món a preu tancat.

 

Enologia

Dia a dia, el vi està esdevenint una de les identitats culturals més rellevants del nostre país. És per aquest motiu que la sommelier Laura Masramon ha realitzat un maridatge entre els vins inscrits a la ruta del vi DO Empordà i els artistes programats. D'aquesta manera un usuari pot gaudir d'un concert, prenent una copa de vi, adequada per escoltar aquell artista.

+info: www.sonsdelmon.cat