CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

Notícies

SOPA DE CABRA FARÀ UN TERCER CONCERT DEFINITIU EL DIUMENGE 11 DE SETEMBRE AL PALAU SANT JORDI

Promo Arts Music, un dels artífex del retorn de Sopa de Cabra, ha anunciat aquesta tarda que Sopa de Cabra farà un tercer concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el diumenge 11 de setembre, Diada nacional de Catalunya, a les 19.00h de la tarda.

Aquesta nova data al Palau Sant Jordi, que serà definitiva i improrrogable, respon a la constant demanda i a les peticions que han mostrat i encara continuen mostrant els seus seguidors a través de les xarxes socials.

Al llarg dels 21 anys d'existència del Palau Sant Jordi de Barcelona, tan sols artistes com Madonna, Bruce Springstein, Depeche Mode o Roger Waters han aconseguit omplir dos dies seguits aquest espai emblemàtic. Però Sopa de Cabra ha venut la totalitat de 35.920 entrades dels dos concerts en menys de 8 hores. Aquest és un fet absolutament inèdit, no només per a un grup de canta en català, sinó també per la resta d'artistes nacionals i internacionals.

Amb aquest tercer i definitiu concert de l'11 de setembre, Sopa de Cabra passarà a la història ja que és una fita que per ara només han fet possible Dire Straïts (1991), Alejandro Sanz (2001) i Sabina/Serrat (2007).

Les entrades es posaran a la venda el proper divendres 06 de maig a les 09.00h del matí a través de Telentrada, Servicaixa, Ticketmaster, The Project i El Corte Inglés.