CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

Notícies

“30 ANYS 3 CIUTATS” NOVA GIRA ANIVERSARI DE SOPA DE CABRA

Sopa de Cabra no es conforma a celebrar el seu aniversari de manera convencional i una vegada més s’arrisca i sorprèn tothom actuen en tres ciutats importants en el seu històric però que s’escapen del seu circuit habitual.

 

1986 és l’any en què el grup gironí comença a fer cançons i a actuar com a Sopa de Cabra, nom nascut del disc Goats Head Soup de The Rolling Stones. Des d’aleshores, el grup ha conreat una de les trajectòries més exitoses de la música en català: ha enregistrat onze discos d’estudi i quatre en directe, ha aconseguit sis discos d’or, un de platí i la fita d’haver gravat el disc de pop rock en català més venut de la història, el Ben endins. El 2011 Sopa de Cabra va aconseguir una fita que cap altre grup que canta en català ha estat capaç d’igualar: Omplir tres dies seguits el Palau Sant Jordi.

 

Tal com van afirmar els Sopa de Cabra al llarg del seu retorn l’any 2011, només tornarien a pujar als escenaris altra vegada si aconseguien fer noves cançons. Cercles ha estat aquest àlbum amb noves cançons, publicat al novembre de l’any passat i que ha estat el disc en català més venut d’aquest Nadal. Sopa de Cabra també ha estat el grup que cantant en català, més entrades va vendre l’any 2015 i aquest 2016 està en camí de repetir la fita.