CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

Notícies

SOPA DE CABRA COMENÇA LA GIRA D'ESTIU EL PROPER 6 DE MAIG A LLEIDA

Sopa de Cabra ha presentat avui la seva esperada gira d’estiu amb un concert sorpresa al Mercat Cap Pont de Lleida.

Aquesta és la primera vegada en quinze anys que Sopa de Cabra torna a sortir de gira.

Per la gira d’estiu el grup portarà una pantalla de 30 metres quadrats amb videoprojeccions realitzades expressament pels nous concerts.

El públic podrà escoltar èxits que ja formen part de l’imaginari col·lectiu juntament a les cançons del seu darrer disc Cercles.

Tal com va anunciar la banda, aquesta és una gira curta que constarà de deu concerts i els portarà per festivals com Cap Roig, Sons del Món, Daurada Beach Club o Festival Internacional de Cambrils i per ciutats com Lleida, Vila-Real, Porreres (Mallorca) o Manresa.

Sopa de Cabra ha fet públic avui dijous a les 18h a través d’un concert sorpresa al Mercat Cap Pont de Lleida, les deu dates de la seva molt esperada gira d’estiu, que comença el proper divendres 6 de maig a les Festes de Lleida.

El llegendari grup gironí estarà de gira continuada per primera vegada des de fa quinze anys, cosa que farà que el seu directe sigui més potent que mai. El grup interpretarà els seus èxits de tota la vida acompanyats de les noves cançons del seu darrer disc, Cercles. A més, ho farà acompanyats de la pantalla de leds de trenta metres quadrats i videoprojeccions fetes expressament.

Com ja és habitual, Sopa de Cabra ha tornat a sorprendre a l’hora de presentar una notícia important. L’any 2011 ja ho va aconseguir quan va omplir tres vegades el Palau Sant Jordi. També l’any passat quan va anunciar tres nous concerts des del terrat de l’oficina de turisme de Girona. En aquesta ocasió, Gerard Quintana i els seus han sorprès convocant un concert sorpresa a Lleida anunciat el mateix dia.