CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

Notícies

L'ELÈCTRICA DHARMA TANCARÀ LA GIRA DE CELEBRACIÓ DE 40 ANYS AMB UN CONCERT AMB LA COL·LABORACIÓ DE COMEDIANTS EL DIA 09 DE JULIOL AL FESTIVAL ANÒLIA D'IGUALADA

El 09 de juliol és el dia triat per cloure la gira de 40 anys de la Companya Elèctrica Dharma; una gira que es va iniciar a l'abril del 2015 al festival Strenes i que els ha dut a actuar a una trentena de poblacions.

En aquesta ocasió, l'Elèctrica Dharma actuaran acompanyats dels Comediants,companys de viatge que se sumen a aquest concert especial de tancament de gira, i, que a més, comptarà amb colles de cultura popular i tradicional de la ciutat d'Igualada.

Després de la mort de Josep Fortuny, la Dharma no sabia si tornaria als escenaris. Aquesta gira els ha servit per recobrar la confiança, el calor i l'estima del públic i també els ha fet replantejar la idea de no deixar els escenaris de manera definitiva. El modus operandi de la Dharma no serà permanent com pràcticament havia estat durant tota la seva trajectòria, sinó que a partir d'ara les següents gires aniran condicionades a l'entornd'un projecte concret. De moment no s'espera poder-los veure dalt dels escenaris fins el 2018.