CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

LOS MANOLOS

//// CONTRACTACIÓ OBERTA ////

En l'actualitat Los Manolos estan formats per: Joan Herrero, Rogeli Herrero i Xavi Calero, i s'acompanyen en directe amb una banda de músics provinents de la nova escena rumbera catalana. Músics que provenen entre d'altres, de formacions com Gertrudis o La Troba Kung-Fú entre d'altres.


Durant els últims 4 anys, Los Manolos han realitzat més de vuitanta actuacions, entre les que destaquen l'actuació a l'escenari principal del Mercat de Música Viva de Vic davant de 15.000 persones, o la inauguració del Castell de Montjuïc davant de 10.000 persones, el Viña Paiporta davant de 8.000 persones o el Petróleo Rock davant de 5.000 persones, Les Festes del Pilar de Saragossa davant de 10.000 persones, el Festival Flamenc de Barcelona, o l'exhauriment d'entrades a la sala "Luz de Gas" amb un aforament de 1.000 persones.

 

BIOGRAFIA ::: CONCERTS ::: RIDERS ::: FOTOGRAFIES ::: VIDEOS

Web Oficial de
Los Manolos

BIOGRAFIA

A principis dels 90 un grapat d'amics de Barcelona van unir el seu talent per a interpretar rumbes amb instruments propis de la cultura del rock. S'anomenaven "Los Manolos".
A la primavera del 1991 van publicar el seu primer disc "Pasión Condal" amb la discogràfica RCA. En poques setmanes van vendre més de 500.000 còpies. Aquest disc, a més de cançons pròpies, incloïa una delirant versió rumbera del mític tema de The Beatles "All my loving" que va esdevenir el seu primer èxit internacional. S'iniciava així una nova manera d'entendre la rumba catalana.
El 1992 va ser un any clau a la història de "Los Manolos". El grup va ser l'estrella musical dels Jocs Olímpics de Barcelona. Van actuar a la cerimònia de cloenda davant una audiència televisiva de 3.000.000 milions de persones i van enregistrar la versió rumbera de l'himne oficial "Amigos para siempre" que es va convertir en un altre èxit d'abast mundial. Fins i tot Pedro Almodóvar els va contractar per a actuar a l'estrena parisenca de "Tacones Lejanos". Enguany es celebren 20 anys d'aquesta efemèride. 
+info: www.losmanolos.cat

 

.
Concerts

Riders

Rider Los Manolos 2012

.

Fotografies

.
Videos