CAT ::: CAST

© PROMOARTSMUSIC · T. +34 972 67 60 11 · +34 972 67 60 12

FESTIVAL ACUSTIQUETA

 

L'Acustiqueta, una oferta cultural paral·lela diürna, dedicada al públic familiar que a més de concerts, implica museus, restaurants, comerços, escoles de música, i hotels. Al llarg de tres dies la ciutat de Figueres es volca en aquesta programació familiar centrada en espectacles musicals infantils preparats per grups, que agraden als pares però que difícilment poden veure en horaris aptes per a tots els públics.

La novetat de l’Acustiqueta és que agrupa una sèrie de grups de música que habitualment no fan infantils, però que tenen o preparen o estrenen espectacles especialment dedicats als més menuts. L’Acustiqueta vol ser doncs, referent en aquest tipus d’espectacles i un punt de trobada per públic i programadors.

L’Acustiqueta va dirigit a nens de 2 a 12 anys, als que se’ls vol donar la sensació d’estar vivint el seu primer festival d’estiu. Per aquest motiu, es cuiden molt tots els detalls, creant espais habituals en festivals per a adults, adaptats al públic infantil. Així doncs, a l’Acustiqueta hi ha àrees de descans, tallers familiars i infantils impartits als museus de la ciutat i una gran àrea de jocs. Pel que fa a l’apartat gastronòmic, diversos restaurants figuerencs preparen menús infantils.

 

Videos